Ekrene Boligpark

Location icon Sveio, Noruega
N.º de ref.: 1112
Categoría: RESIDENCIAL

Construcción

Yarda Ekrene Boligpark
Ubicación Sveio, Noruega
Subcategoría CASA
Construido en 2013
Abierto en 2016
Aplicación Ekrene Boligpark
Fecha de inicio y finalización 2013/2016
Tipo de aplicación Nuevos edificios
Propietario Grønn Bolig Gruppen
Empresa contratista Grønn Bolig
Distribuidor de MAPEI Neumann Bygg, Haugesund
Créditos Grønn Bolig
Gestor de proyectos John Reidar Johansen
Descripción Ekrene Boligpark er et resultat av mange år med planlegging og tilrettelegging. Nye veier og nytt veikryss er nå på plass, og byggemodningen av boligfeltet er underveis i et imponerende tempo. En flott barnehage ved navn Espira Solkroken er allerede åpnet, kort vei til næringsparken, eget vann for skøyter på vinteren og kajakk om sommeren, skal sikre gode oppvekstvilkår for barn i alle aldre. I tillegg til flotte lekeplasser og balløkker.
Boligparken eies og utvikles av GrønnBolig Gruppen, noe som sikrer en stilren og harmonisk utforming av boligene og dets utearealer. Her bestemmer kunden boligtype, og man står fritt til å velge blant mange flotte tomter..!
GrønnBolig AS har et tett samarbeid med Husbanken og Enova, som gjør at mennesker med bakgrunn fra bank gått sammen med prisbelønnede sivilarkitekter, nettopp for å komme opp med løsninger som sikrer et moderne, prisgunstig og energieffektivt alternativ til alt annet som tilbys. Alt tilpasset de forhold som råder på Ekrene.

Manténgase en contacto

Suscríbase a nuestro boletín para recibir las noticias de Mapei