Dekorative gulve fra Mapei

1. april 2019
dekorative-gulv-thumbMapeis systemer til epoxy-, polyuretan- og cementbaserede gulve har længe været populære at bruge i industribygninger og lagre. Vidste du, at Mapei også tilbyder dekorative overflader, som gør disse gulve lige så velegnede i børnehaver, skoler, offentlige bygninger og private boliger?

– Vi har haft stort fokus på dekorative gulve de seneste år, og har udviklet løsninger, som gør, at de kan anvendes på mere utraditionelle områder, forklarer Paul Stavem, produktchef for cement og hærdeplastbaserede belægninger.
 
dekorative-gulv-01Mapei har længe været kendt for at lave meget holdbare produkter, tilpasset de mest ekstreme miljøer. Denne teknologi er også anvendt i dekorative gulve, men her er den kombineret med andre egenskaber. Et eksempel er det polyuretanbaserede Mapefloor Comfort-system, som ud over at have en høj slidstyrke også er meget dekorativt og trinlydsdæmpende.

– Vores gulvsystemer er helt fugefrie, så de tåler store belastninger og er nemme at holde rene. Du undgår blandt andet limede samlinger, PVC, som løsner sig eller parket, som buler. 
Produkterne kan have en lang række udtryk og er blevet taget i brug hos blandt andet Home & Cottage butikken i Tvedt-centret i Stavanger i Norge.
 
dekorative-gulv-02– Både Ultratop og Ultratop Loft er cementbaserede løsninger, som giver en række muligheder for at tilføre struktur og farve. Gulvet kan for eksempel være ensfarvet, have flere farver, farvespil eller et mineralsk udtryk. Mapefloor EP Terrazzo kan genskabe udtrykket fra 70’erne med småsten på gulvene, som du måske husker fra gamle skoler, men baseret på en nyere og mere moderne teknologi, understreger Stavem. 

Læs mere om gulvsystemer fra Mapei.

Relaterede videoer

Produkter omtalt i denne artikel

ULTRATOP LOFT W
ULTRATOP LOFT W
En-komponent, spartelbar, fingraderet og cementbaseret pasta (microsement), som påføres i lag på op til 2 mm tykkelse, for at skabe…
ULTRATOP LOFT F
ULTRATOP LOFT F
En-komponent, spartelbar, grovgraderet og cementbaseret pasta (microsement), som påføres i lag på op til 2 mm tykkelse, for at skabe…
MAPEFLOOR COMFORT SYSTEM
MAPEFLOOR COMFORT SYSTEM
Mapefloor Comfort System er en serie med estetiske og trinlyddæmpende gulve til brug indendørs. Produkterne kan installeres på forskellige…

Systemløsninger nævnt i artiklen

Hold kontakten

Abonner på vores nyhedsbrev, og få sidste nyt fra Mapei